Massatesten in Tirol, Salburgerland en Vorarlberg

Corona Stoplicht stand 12 november 2020

Corona Stoplicht stand 19 november 2020

Massatesten in Tirol, Salburgerland en Vorarlberg. Er wordt van uit gegaan dat zo veel mogelijk mensen zich laten testen.

In het Salzburgerland begint men al eerder met de snel testen, de eerste testen zullen op 1 en 2 december in Annaberg-Lungötz (Tennengau) uitgevoerd worden. De reden is de bijzonder hoge zevendaagse incidentie. De voorbereidingen zijn al in volle gang, de burgermeester van Annaberg, Martin Promok hoopt op een hoge opkomst.

„Tirol testet“

Onder het moto „Tirol testet“ wil men van 4 tot 6 december 2020 iedereen in Tirol laten testen, maar ook Vorarlberg zal dat weekend aangrijpen om al haar inwoners op vrijwillige basis te laten testen. De Landeshauptman van Vorarlberg, Markus Wallner (ÖVP) en van Tirol Günther Platter (ÖVP) beschouwen het eerder testen als zeer verstandig. Als de massatesten later in december plaats zou vinden dan vreest men dat velen niet getest willen worden vanwege de dreiging van een quarantaine. Testen op de laatste twee weekenden voor de kerst is daarom geen optie.

Salzburgerland heeft besloten om de massatesten op 12 en 13 december 2020 uit te laten voeren. “Dit geeft ons meer tijd voor Kerstmis met het oog op de feestdagen” aldus Landeshauptman van Salzburg Wilfried Haslauer (ÖVP). Voor de Salzburgers die als geïnfecteerd zijn geïdentificeerd, hoeven dan niet in quarantaine te gaan met Kerstmis.

Lees ook ons liveblog en Oostenrijk plant massale coronatesten.

Bron: Tirol.orf.at, Salzburg.orf.at, Salzburg24.at, Die Presse.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×