Matrei krijgt een dalafdaling Goldriedgondel

Matrei dalafdaling

© TVB Kals Matrei

Matrei krijgt een dalafdaling naar de Goldriedgondel. Na jaren van onderhandelingen met de landeigenaren krijgt het dorp Matrei een nieuwe dalafdaling.

Matrei is onderdeel van het Großglockner Resort Kals – Matrei in Osttirol waar tot nu toe de wintersporters via piste 1a moesten afdalen richting het Hotel Goldried wat iets boven het dorp ligt. Vanaf daar moest men de skibus pakken om terug te keren naar het dorp of het dalstation.

Nu de onderhandelingen met de landeigenaren zijn afgerond is het afwachten wanneer de Schultz Gruppe aan de slag kan om de piste 1 door te trekken naar het dal. De Schultz Gruppe is eigenaar van het skigebied  en wil dit jaar nog beginnen met de bouw maar het is nog wachten op de officiële stukken.

Bron: Krone.at

Matrei dalafdaling Großglockner Resort Kals - Matrei

Locatie nieuwe afdaling

Grootste skigebied van Osttirol

Het skigebied Großglockner Resort Kals – Matrei is ontstaan nadat de gebieden van Kals en Matrei in 2008 met elkaar werden verbonden. Met de samenvoeging ontstond het grootste skigebied van Osttirol. Het gebied telt 46 kilometer aan pistes verdeeld over 10 km blauw, 25 km rood en 11 km zwart.

Meer informatie ga naar Grossglockner Resort en Visittirol.nl.

Superskicard

© superskicard.com

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...