Max Verstappen bevindt zich op glad ijs

Max Verstappen Kitzbühel 6

© Hahnenkamm-Rennen Kitzbühel Facebook

Max Verstappen bevindt zich op glad ijs. Herinner je nog de beelden vanuit Kitzbühel met Max Verstappen hij is terug dit keer in Zell am See.

In januari 2016 stapte Max Verstappen in zijn Red Bull bolide om de Hahnenkamm te bedwingen. Gewapend met spikes en sneeuwkettingen bedwong hij in zijn RedBull RB7 uit 2007 deze legendarische berg.

Maar eerst de schitterende beelden vanuit Zell am See.

GP On Ice

Van 28 t/m 30 januari 2022 stond Zell am See weer in het teken van de auto als cultureel bezit. Deze twee dagen zaten vol met showritten van spectaculaire raceauto’s, skijoring op het ijs en unieke voertuigen met een uniek decor. Ook ’s avonds, na het einde van de races, was het avontuur nog niet voorbij.  Echter door de huidige coronamaatregelen mochten er maar 3000 toeschouwers aanwezig zijn.

Toch was dit een evenement om niet te vergeten.

Wereldkampioen Formule 1 Max Verstappen legde enkele ronden af op de ijspiste tegen de Oostenrijkse Speedway-legende Franky Zorn. Uiteraard heeft Red Bull hier weer schitterende beelden van gemaakt.

Hier onder nog de beelden uit 2016 toen Max bij de Hahnenkamm was.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...