Max Verstappen Formule 1 Show verplaatst

Max Verstappen Formule 1 Show verplaatst

Max Verstappen Kitzbühel

We hebben van de week al bericht over Max Verstappen en dat die aanwezig is in Kitzbühel. Tevens gaat Max een leuke show weggeven op de Hahnenkamm (1600 meter hoog) maar dit evenement wordt verschoven naar as. donderdag. De reden is dat er nog al wat “neuschnee” is gevallen en nog wordt verwacht. Om een idee te geven waar het parcours is. 3 Minuten op loopafstand van het Bergrestaurant van de Hahnenkamm. Bij de lift Walde.

Bij dit liftstation is een “piste”uitgezet bestaande uit sneeuw en ijs. Aan deze piste wordt nog gewerkt en zoals gezegd de sneeuwval heeft voor wat vertraging gezorgd maar het komt absoluut goed. Dus donderdag om 11.00 uur gaat dit allemaal plaatsvinden.

Max Verstappen Kitzbühel

Overigens doet niet alleen Max mee maar ook nog een voormalig Formule 1 piloot. Gerhard Berger die kennen we toch nog wel al was het maar om te weten dat hij oorspronkelijk uit Söll komt. Daar had meneer Berger jaren lang een eigen gondel ?

Wie er gaat kijken heel veel plezier en…… heb je foto’s, video of wat dan ook. Mail dit door naar info@fantastischoostenrijk.nl ook kun je materiaal sturen via een bericht op Facebook.

Max Verstappen Kitzbühel

Bron

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×