Max Verstappen was op de Hahnenkamm Kitzbühel

© @redbullracing Twitter

Max Verstappen, kunnen jullie de beelden nog herinneren van Max Verstappen die op de Hahnenkamm was.

Op 14 januari 2016 was er een Formule 1 auto te zien op de Hahnenkamm met niemand minder dan Max Verstappen er in. Ook was het wat vreemd dat de banden waren voorzien van spikes en sneeuwkettingen. Een zeer mooie stunt waar Red Bull wel vaker om bekend staat. Dit alles heeft geweldige beelden opgeleverd.

Afgelopen week kwamen we weer wat beelden tegen. Ook deze willen we je niet onthouden.

Een jaar later was het de beurt aan Marc Márquez, De topper in de MotoGP. Zijn aanwezigheid op de Hahnenkamm kun je HIER nog eens bekijken.

Weten jullie welk evenement er altijd in januari plaats vindt op de Hahnenkamm. Binnenkort gaan we daar weer een bericht over schrijven.

Max Verstappen Kitzbühel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht