Max Verstappen was op de Hahnenkamm Kitzbühel

© @redbullracing Twitter

Max Verstappen was op de Hahnenkamm Kitzbühel, kunnen jullie de beelden nog herinneren van Max Verstappen die op de Hahnenkamm was.

Op 14 januari 2016 was er een Formule 1 auto te zien op de Hahnenkamm met niemand minder dan Max Verstappen er in. Ook was het wat vreemd dat de banden waren voorzien van spikes en sneeuwkettingen. Een zeer mooie stunt waar Red Bull wel vaker om bekend staat. Dit alles heeft geweldige beelden opgeleverd.

Afgelopen week kwamen we weer wat beelden tegen. Ook deze willen we je niet onthouden.

Een jaar later was het de beurt aan Marc Márquez, De topper in de MotoGP. Zijn aanwezigheid op de Hahnenkamm kun je HIER nog eens bekijken.

Weten jullie welk evenement er altijd in januari plaats vindt op de Hahnenkamm. Binnenkort gaan we daar weer een bericht over schrijven.

Max Verstappen Kitzbühel

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...