Skicircus steeds meer pistes en liften geopend

Schattberg West
Ter illustratie: Schattberg West Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 19 februari 2019

Meer pistes en liften Skicircus geopend, dit weekend zijn er al 41 liften in bedrijf. Vanaf dit weekend zijn zelfs diverse dalafdalingen geopend.

Men heeft hard gewerktin het Skicircus de afgelopen dagen en dankzij de kou heeft men een hoop kunstsneeuw kunnen maken. Er was al een laag sneeuw gevallen maar niet genoeg om op te kunnen skiën zo ligt er in  het dal maar 5 cm. Maar door de gunstige weersomstandigheden van de afgelopen dagen konden de sneeuwmachines aan. Hierdoor ligt er op de pistes minimaal 40 cm sneeuw.

Ondanks alles zul je de sporen trekken op een witte strook in een overwegend groen landschap, welke liften en pistes open zijn is hier te vinden (maar komende week komt er toch nieuwe sneeuw aan, ons nieuwe weerbericht al gelezen van vanochtend?)

Alles wat inmiddels geopend is kun je op de interactieve kaart terug vinden.

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht