Meet en Greet FANtastisch Oostenrijk

Onze eerste Meet en Greet is een feit! Op 6 mei 2019 trof een groep FANtastisch Oostenrijk-fans zich in restaurant Rodaen in Bunnik. Onder het genot van borrel, bitterbal en een etentje, werden avonturen, ervaringen en ideeën over Oostenrijk uit gewisseld. Het was een succes, en de geluiden voor een volgende editie worden luider en luider. Bekijk de vlog van de Meet en Greet en houdt de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over de tweede editie!

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...