Meisje (10 jaar) gewond achter gelaten op rodelbahn

Söll rodelen

illustratieve foto

Meisje (10 jaar) gewond achter gelaten op rodelbahn

Op de rodelbaan bij de Gaislachkogl in Sölden is een onbekende woensdagavond tegen een Nederlands meisje (10 jaar) aangebotst (van achteren aangereden). De onbekende man vervolgde zijn route zonder zich te bekommeren om de gewonde. Even later botste een tweede slee tegen het kind aan. Ook de tweede onbekende man ging er vandoor.

Een rodeltocht in Sölden is  voor een tienjarig meidje geëindigd met verwondingen. Ongelofelijk toch dat de twee mannen dit meisje gewond hebben achtergelaten.

Het was rond 19.40 uur toen de jonge Nederlandse de rodelbaan “Gaislachkogl” afdaalde. Ongeveer halverwege de route, op een recht stuk, werd de rodelster plotseling van achteren aangereden. Beiden vielen. De 10-jarige kwam met haar hoofd terecht op een houten vangrail. De onbekende man stond weer op, maar zorgde niet voor de gewonde. In plaats daarvan ging hij verder zonder zijn persoonlijke gegevens achter te laten.

Terwijl familieleden en andere rodelaars voor het kind zorgden, gebeurde er weer wat. Een tweede onbekende man kwam ook in aanraking met het gewonde meisje en ook hij ging er met zijn slee vandoor.

Na eerste hulp van de spoedarts en de pistereddingsdienst werd de jonge vakantieganger door de reddingsdienst naar de dienstdoende arts gebracht.

Beschrijving van de onbekende mannen

Tot nu toe is er geen spoor van de twee mannen. De politie van Sölden vraagt ​​daarom informatie op tel. 059133/7108.

De eerste onbekende man is tussen de 50 en 60 jaar oud. Hij had een witte baard en droeg oranje of rode kleding. Van de tweede man is alleen bekend dat hij beige kleding droeg.

Mocht je iets weten neem dan contact op met de politie.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×