Meisje ernstig gewond na val uit lift

Madritschenbahn Nassfeld

Meisje ernstig gewond na val uit lift

Een vijfjarig meisje uit Slovenië viel uit een lift in Nassfeld Karinthië nadat de veiligheidsbeugel te vroeg werd geopend.

Het ongeval gebeurde op de Madritschenbahn richting het bergstation. In deze zes-persoonslift zat het meisje samen met haar familie toen bij de laatste liftsteun de veiligheidsbeugel te vroeg geopend werd. Het meisje gleed van de stoel en viel ongeveer 15 meter voor het bergstation van een hoogte van zeven tot acht meter naar beneden. Ondanks dat haar opa haar een korte tijd kon vasthouden.

Bij de laatste liftsteun werd een aan de steun bevestigd bord verkeerd geïnterpreteerd door de familie waardoor de veiligheidsbeugel te vroeg werd geopend.

Helicopter Helikopter

illustratieve foto

Ziekenhuis per helicopter

Met onbekende letsel is het meisje met een helicopter naar het ziekenhuis in Lienz gebracht. Inmiddels is het meisje voor behandeling overgebracht naar het ouder-kindcentrum van de Klagenfurt Kliniek. Haar toestand is gelukkig stabiel.

Dat er iemand uit een lift valt gebeurd jammer genoeg vaker.

Bron: ORF

ChaletsPlus Banner Groot

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...