Meisje klem in lift en bewusteloos…

Betreft niet de bewuste lift.

Jullie hebben het wellicht vast al ergens gelezen en ook schenken wij er toch aandacht aan omdat het in elk land kan gebeuren.

De Franse politie is een onderzoek gestart hoe het toch kan dat een Nederlands meisje buiten bewustzijn is geraakt in een skilift. Er gingen verhalen dat het meisje klem heeft gezeten tussen de veiligheidsstang en de lift (stoeltjeslift) Er zijn beelden nagekeken en daarop was niet te zien dat het meisje ook echt klem zat.

Volgens getuige in de lift heeft het meisje ook niet klem gezeten. Bij het uitstappen van de lift constateerde men dat het meisje helemaal slap was en toen is er direct alarm geslagen.

Er is snel gereanimeerd en men denkt ook dat het meisje een hartstilstand heeft gehad. Ook is de politie nog bezig met dit dossier. Bij het bergstation van de lift zijn beelden bekeken en men kon niet vaststellen of het meisje ook echt bekneld zat. De politie doet nog steeds verder onderzoek.

Hopelijk hersteld het meisje snel en wellicht een tip aan mensen die in een lift stappen met een jongen of meisje die alleen zit. Praat ermee. Afgelopen week zelf meegemaakt. 6 jarige jongen zat bij mij in een stoeltjeslift…. Je knoopt een gesprek aan hoort waar hij vandaan komt. Vraagt of hij in een skiklas zit. Nee dus, hij was met zijn ouders aan het skiën die in de lift ervoor zat… Dat zou ik zelf als ouder zeker niet doen maar dat is waarschijnlijk en heel ander verhaal.

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...