Met een lentegevoel richting het nieuw jaar

Kitzbüheler Horn 25 december 2021Met een lentegevoel richting het nieuw jaar. In een week van winters naar lente op een moment dat je het niet wil.

De eerste week van de kerstvakantie is onderweg zij kunnen genieten van enigszins winterweer. Voor de mensen die volgende week op wintersport gaan ziet het er niet goed uit. De omslag naar het milde weer met een zeer warme jaarwisseling is al ingezet en zal vandaag al merkbaar zijn.

lentegevoel Vorstgrens woensdag 15 uurVandaag trekt vanuit het westen een warmtefront het land binnen met regen van Vorarlberg tot Salzburg. De sneeuwgrens ligt vandaag tussen de de 1200 en 1800 meter. Verder richting het zuiden en oosten zal de zon er aan te pas kunnen komen dit alles met maximum temperaturen van -1 in het oosten tot +9 in het westen.

Morgen begint de dag met bewolking en regent het, het zal een milde en natte dag worden met een sneeuwgrens tussen de 900 en 1900 meter. Het maximum ligt deze dag tussen de 3 en 10 graden.

lentegevoel Vorstgrens jaarwisseling

Temperatuur rond jaarwisseling

Dit alles is de opmaat van een zeer milde jaarwisseling met veel zon en temperaturen die op kunnen lopen naar zelfs 19 graden. Hoe alles richting en tijdens de jaarwisseling zal gaan verlopen morgen meer in ons weerbericht.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...