Met een nostalgische trein richting Krimml (Waterval)

Uttendorf Stoomtrein

Met een nostalgische trein richting Krimml (Waterval)

We kregen van Bart de Boer mooie beelden binnen van een klein tripje die hij maakte vanuit Zell am See naar de Krimmler Wasserfälle. Je kunt daar vandaan met een oude nostalgische stoomtrein meereizen. Helaas was deze stoomlocomotief in onderhoud dus dan maar met vervangend vervoer gegaan. Maar dat is ook nog een oudje. De Pinzgauer Lokalbahn werd het.

Pinzgauer Lokalbahn

Natuurlijk is er in Krimml wat moois te zien. De Krimmler Wasserfälle. Daar zijn ook beelden van. In het verleden hebben we deze waterval ook wel eens beschreven. Benieuwd naar dit artikel klik dan HIER

Krimml Wasserfalle Waterval Krimml

Mocht het nu een periode heel koud weer zijn in deze omgeving dan heb je kans dat de waterval gewoon bevriest. Nu stort zich nog een partij water naar beneden waar je ook maar beter niet onder kunt gaan staan. Maar zijn jullie in de buurt en de waterval is dichtgevroren dan zijn we reuze benieuwd naar jullie beelden.

Krimml Wasserfalle Waterval Krimml

Krimml Wasserfalle Waterval Krimml

Pinzgauer Lokalbahn

Bart de Boer maakt nog veel meer foto’s in de winter en dat zijn 360 graden foto’s. Voor SkiWelt heeft hij er heel veel gemaakt. Deze zijn HIER te zien. Mocht je gebruik willen maken van de diensten van Bart om 360 graden foto’s te laten maken. Neem dan Contact met Bart op. Klik HIER.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×