Met Kaiserwetter het weekend uit

Kaprun Kitzsteinhorn Nieuwsbrief

Met Kaiserwetter het weekend uit, zoals de wintersporter het graag ziet koud en zonnig en zo zal het op veel plekken er ook uit gaan zien.

Zoals gisteren al is aangegeven zal vandaag een copy/paste worden van zaterdag. Ook vandaag ligt Oostenrijk onder de vleugels van een hogedruk gebied wat ervoor zorgt dat het ook vandaag een mooie dag gaat worden. Geheel onbewolkt wordt het zeker niet en de dag kan in het zuiden en oosten beginnen met wat mist.

Temperatuur 1500 meter maandag

Temperatuur 1500 meter maandag

Er waait een stevige wind uit het noordwesten. In de middag zal de temperatuur stijgen tot maximaal 0 tot 7 graden.Vanuit het noordwesten zal tegen de avond een koufront het land binnen trekken wat neerslag gaat brengen op de maandag.

Morgen een dag met beetje zon en neerslag, met name in het noorden van de Alpen en richting het oosten met een sneeuwgrens dat ligt tussen de 400 en 800 meter. Verder richting het westen zal het met name bewolkt zijn. Het maximum ligt vandaag tussen de 1 en 7 graden.

Sneeuw donderdag

Sneeuwval donderdag

Hoe het verder richting het weekend zal gaan verlopen morgen meer. Zoals op de foto hierboven te zien is met mogelijk sneeuw op de donderdag.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...