Met kaiserwetter richting het weekend

TOPFOTO Bernkogel Saalbach

Met kaiserwetter richting het weekend. Langzaam gaan we richting de lente en dankzij de mooie dagen heb je al het gevoel dat het al lente is.

Voor de meteorologen is de lente al begonnen en de astronomische lente daar moeten wij nog even wachten. De astrologische lente begint dit jaar op 20 maart.

Ook vandaag zal het lenteachtig aanvoelen en in grote delen van het land zal het onbewolkt zijn. Richting het westen kunnen er wolkenvelden voorbij trekken. De wind komt uit het noorden draaiend naar het oosten en is zwak tot matig. Na een koude start van de dag zal door de zon het maximum gaan stijgen naar plus 5 in het oosten tot 9 graden in het westen.

Morgen begint de dag weer fris maar algauw zullen de temperaturen door de zon gaan stijgen. Alleen in het oosten en zuidoosten kunnen er wolkenvelden voorbij komen, uit deze dikke bewolking kan er op sommige plaatsen zelfs sneeuw uit gaan vallen. De kans op bewolking en mogelijk wat sneeuw zal zich voordoen in Oberösterreich, in het westen en het zuiden van NiederÖsterreich en in het noorden van Stiermarken.

Toch zal ook vandaag de zon overheersen met een maximumtemperatuur tussen de 6 en 13 graden.

Hoe het verder gaat verlopen morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...