Met het vliegtuig naar Oostenrijk

transavia

Veel Nederlanders gaan naar de wintersport met het vliegtuig. De tarieven om met het vliegtuig te gaan zijn ook best aanlokkelijk. Op sommige dagen vlieg je met Transavia wel heel goedkoop. Ook vermijdt je daarmee ook de vele files die je eventueel in Duitsland tegen zou kunnen komen.

Maar als je op vliegveld München, Salzburg of Innsbruck bent geland dan moet je natuurlijk nog wel op je bestemming komen. Ook zaak is het om het juiste taxi vervoerbedrijf uit te kiezen. Doe je dat namelijk pas op het vliegveld dan kun je wel eens bedrogen uitkomen als het om de prijs gaat. Probeer dit dan ook te regelen van te voren. Ook zijn er natuurlijk op de verschillende vliegvelden auto’s te huur.

Uit eigen ervaring weten we dat het vanaf het vliegveld van Innsbruck makkelijk is om via de trein verder te reizen maar dat is weer afhankelijk van waar je naar toe zou moeten gaan.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...