Meteoor te zien in Oostenrijk

Meteoor

Donderdagavond was er even een meteoor te zien in Oostenrijk. Natuurlijk zie je dit schouwspel maar even. Je moet echt geluk hebben om die beelden ook echt live te kunnen zien.

Maar, er staan ook diverse webcams in Oostenrijk en die hebben toch wat opgevangen. We laten jullie de beelden even zien die wij konden vinden. Waarschijnlijk gaat het ook om een zogenaamd “steentje” die tussen de 2 en 10 meter was. Van een inslag hebben we niets vernomen en gaan ervan uit dat er niets op de grond terecht is gekomen.

Meteoor

Meteoor

Meteoor

Nog even een paar dagen skiën voor de kerst?

Ga je een week voor de kerst en er ligt al voldoende sneeuw dan is het juist in deze week echt FANtastisch in Oostenrijk. Meestal zijn dan ook heel veel pistes open en omdat het zo lekker rustig is blijven de pistes goed. Geen bulten of wat dan ook maar van in de ochtend tot aan het eind van de dag FANtastische pistes. Mocht je zin hebben een paar dagen er op uit te trekken. Kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

T-shirt van FANtastisch Oostenrijk

Wil jij binnenkort een T-shirt van FANtastisch Oostenrijk bemachtigen? Nu al laten we jullie weten dat dit mogelijk is. Een kleine tegenprestatie verlangen we wel. Schrijf een leuk item (met wat foto’s en eventueel een video) over jou skidorp, favoriete piste, berghut, restaurant, plekje of wat dan ook. Als het maar over Oostenrijk gaat. Wie het eerst komt die het eerst…. Je kunt je aanmelden op info@fantastischoostenrijk.nl Wie durft binnenkort het spits af te bijten.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...