Michael doet een aanzoek op de Schmittenhöhe!

Michael Janssen gaat trouwen Zell am See Schmittenhöhe

Michael doet een aanzoek op de Schmittenhöhe (Zell am See)!

Van Michael Morillo Morales Janssen krijgen we ieder winter jaar wel een verslag van hoe het in Zell am See is. Michael is ook lid van de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk en daar werd gisteren een bijzonder leuk bericht in gepost. Michel heeft namelijk iets heel leuks gedaan op de Schmittenhöhe.

Michael neemt ons mee naar dit moment!

“De dag begon als de laatste paar dagen in Zell am See, regen, regen en nog meer regen. Gisteren hadden we geluk gehad met het weer. Later op de dag werd het super en de Sigmund-Thun-Klamm was een groot succes met veel zon.

Met zwetende handjes werd ik de volgende ochtend wakker, wetende dat ik deze vakantie het aanzoek ging doen. Mijn planning was dit te doen bij het uitzichtpunt op de Kitzsteinhorn, of bij de Elizabeth kapel op de Schmittenhöhe.

We komen al een aantal jaren in Zell am See en hebben Eric zelf hier ook al eens ontmoet. Mijn “aanstaande” vrouw komt hier al bijna 20 jaar. Voor ons dus een speciale plaats die diep in ons hart zit. Daarom wilde ik het aanzoek ook graag hier doen. We begonnen de tocht vanuit de Areit I en zijn uiteindelijk na een aantal uur uitgekomen bij Areit III. Na een lunch en wat Weizen (oftewel moed in drinken), begonnen we aan de klim terug naar onder.

Zell am See Schmittenhöhe

Zenuwachtig als ik was vroeg ik Michelle of we een foto samen konden maken. We hebben geluncht bij Franzl en wellicht weten sommigen dat je hier buiten een geweldig uitzicht hebt.

Ik had de ring in de rugzak en legde deze op een bankje. Hoe toevallig het ook was, kwam op dat moment een reddingshelikopter ontzettend laag over vliegen, recht boven ons. Michelle was hierdoor afgeleid, waardoor ik even gauw de ring uit mijn rugzak kon ritselen. Toen ze dus omkeek richting mij om te vragen wat dat was zat ik daar op de knieën om haar te vragen. Helaas niet bij de Kapel maar met de helikopter leek dit het juiste moment.

Michael Janssen aanzoek op de Schmittenhöhe

Wat een gaaf moment was dat! Ze zei JA, en ik was de gelukkigste mens ter wereld. De vrouw van mijn dromen ten huwelijk vragen op deze speciale plaats… Alles viel op zijn plaats. De foto hebben we natuurlijk op een mooiere uitzicht plaats gemaakt, maar dat maakt het moment niet minder mooi.

Ondanks de regen op de terugweg, kon de dag niet meer kapot. Komende week wordt het lekker genieten van de dagen die nog komen en in december weer lekker  terug op de latten!”

Michael en Michelle wat leuk dat je dit wil delen met ons. Heel veel geluk samen gewenst maar dat zal wel lukken. De trouwpartij gaat deze ook in Oostenrijk plaatsvinden?

Michael Janssen Michelle zegt JA Schmittenhöhe

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...