Mijlpalen voor FANtastisch Oostenrijk

Mijlpalen voor FANtastisch Oostenrijk

Mijlpalen voor FANtastisch Oostenrijk. FANtastisch Oostenrijk zag op 3 september 2015 het levenslicht en we vinden dat we al heel wat hebben bereikt. Wat was het voor ons een goede week afgelopen week. Niet alleen waren we van het weekend in Oostenrijk om te kijken bij het Almabtrieb. Nee er was meer nieuws wat ons overdonderde.

10000 Likes op Facebook

Ten eerste willen we jullie bedanken dat we over de 10.000 likes heen zijn op Facebook. Een heel groot dankjewel en we zien daar ook jullie dankbaarheid in maar we willen nog steeds verder groeien. Blijf onze post delen en as. woensdag gaan we al weer 1 van jullie belonen met een super de luxe Helm en Goggle van Bluetribe. Wie wil zo n combi nu niet. Je kunt nog steeds meedoen.

Snowcat Black

Maar er is nog wat leuks te melden. We hadden ook een vrij ludieke video gepost op Facebook. Die is volgens onze waarneming redelijk viraal gegaan. Kijk maar eens.

Viraal Facebook

Bijna 1,3 miljoen bereikte personen (voor het eerst zijn we boven het miljoen uitgekomen) en maar liefst 310.000 keer bekeken. Dat vinden we leuk en proberen dit het komend seizoen zeker te overtreffen. Helpen jullie mee?

Tot slot dan ook nog een mooie foto op RTL4. Het gaat over een de Int. Libro Ballon Cup in Kirchberg. Eigenlijk zouden dat soort mooie berichten viraal moeten gaan ?

Ballonnen Kirchberg

Blijf ons volgen. Wij zorgen dagelijks voor goede en leuke content uit jullie favoriete gebied.

Bedankt namens het hele Team van FANtastisch Oostenrijk ?

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht