Mini-vakantie in Golling an der Salzach

Af en toe heb ik de mazzel dat ik enkele dagen vrij kan krijgen gedurende de winter als het laagseizoen is. Zo ook afgelopen week! Natuurlijk blijf ik dan niet thuis op de bank hangen, maar ga ik er graag op uit om nieuwe plekjes in Oostenrijk te ontdekken. Deze keer brachten we een bezoekje aan het plaatsje Golling an der Salzach in Salzburgerland. Gelegen op nog geen half uur rijden vanaf Salzburg, is dit pitoreske dorpje een prachtige bestemming voor een leuke mini-vakantie. Maar ook voor een langere vakantie is er genoeg te doen in de omgeving. Kijk mee naar wat wij allemaal beleefden in Golling en doe inspiratie op voor jouw volgende Oostenrijkse vakantie!

What to do in Golling

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...