Mittelberglesee een schitterend meer in het Pitztal

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal - Tirol

Pitztal Mittelberglesee @ FB Pitztal – Tirol

Mittelberglesee een schitterend meer in het Pitztal. We hebben al drie artikelen gemaakt over de mooiste meren van Oostenrijk.

Maar ook dit meer in het Pitztal behoort tot de mooiste meren van Oostenrijk. Zeker nu dat de temperaturen tot grote hoogte stijgen is een wandeling naar dit meer en een duik de manier om lekker af te koelen. Dit meer ligt op 2.450 meter hoogte midden in het Pitztal.

Om hier te komen ligt er een mooie maar lange tocht voor je klaar naar de Mittelberglesee. De ruim 10 km lange tocht duurt ca. 2,5 uur maar de beloning is een verfrissende duik in dit meer. Uiteraard heb je wel goede schoenen nodig die je kan aanschaffen via onderstaande logo.

Meer informatie over de wandeling naar dit meer is hier te vinden.

Voor de mooiste meren van Oostenrijk zie hier deel 1, deel 2 en deel 3, meer delen zullen in de toekomst volgen.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...