Gratis Mobiliteitskaart gasten Zell am See Kaprun

Zell am See Kaprun
© Zell am See Kaprun

Het Tourismusverband Zell am See-Kaprun biedt de unieke mogelijkheid om in 2019 gratis gebruik te maken van alle vervoersmiddelen, dit geweldige aanbod geldt in de hele regio Pinzgau. Vanaf mei 2019 kunnen gasten die overnachten in Zell am See Kaprun gebruik maken van de mobiliteitskaart. Deze kaart is geldig in zowel de bus, de Pinzgauer Regionalbahn en de ÖBB.

De kaart is verkrijgbaar van 1 mei tot 31 oktober 2019.

Naast de reguliere verbindingen zijn er in de zomermaanden ook speciale avondbusverbindingen tussen Zell am See en Kaprun, zodat de vakantiegangers ook na zonsondergang de talrijke evenementen en attracties kunnen bezoeken zonder zelf te hoeven rijden. Met deze nieuwe kaart wil het Tourismusverband Zell am SeeKaprun samen met partners ervoor zorgen dat de drukte in de regio wordt verminderd, en zal het leiden tot een betere luchtkwaliteit in de hele district.

Zell am See-Kaprun Sommerkarte

De mobiliteitskaart sluit weer mooi aan bij de reeds bestaande Zell am SeeKaprun-zomerkaart, heb je deze kaart aangevraagd dan zal ook de mobiliteitskaart hieraan toegevoegd zijn.

Geldig 1 mei tot 31 oktober
Waar geldig Door het hele Pinzgau
Trein ÖBB, Pinzgauer Lokalbahn
Bus Postbusse
Uitgezonderd Stoom- en speciale treinen
Waar te verkrijgen Bij het verblijf

Meer informatie over deze kaart zie hier en hier.

Bron: Zell am See Kaprun.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...