Modderstromen na geweldige onweersbuien

Modderstroom Stubaital

ter illustratie

Modderstromen na geweldige onweersbuien

Zware regen en onweersbuien veroorzaakten zaterdagmiddag verschillende modderstromen in Tirol. Bij Ginzling werd een motorrijder door modder geraakt en gewond. Een brug in het Ötztal is ook flink geraakt.

In het Zillertal bij Ginzling is een motorrijder door een modderstroom gewond geraakt. Ook auto’s zijn ingesloten volgens de bergrettung. De opruimingswerkzaamheden zullen naar verwachting nog wel enkele uren duren, zolang blijft dus ook de Zillertalstrasse (B169) dicht.

In het Ötztal is ook een brug overstroomt door water en modder. Rond 14:15 uur kwam er een modderstroom in beweging in de omgeving van Längenfeld in Aschbach. Als alles goed is is deze weg alweer open voor het verkeer. Tot 16:30 was de weg afgesloten voor alle verkeer. Veel mensen van de vrijwillige brandweer zijn ingezet bij de opruimingswerkzaamheden.

Hopelijk gaat het wat beter weer woorden. Hieronder is nog te zien de bui/onweer.regen/hagel die los ging in het westen van Oostenrijk.

Onweer Zillertal 22 aug 2020

 

Voor foto’s kijk dan eens naar de link van ORF en Tiroler Tageszeitung. Morgenochtend kijken we weer naar het weer in een nieuw weerbericht.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht