Model Lotte van der Zee (20) overleden

Wat een fantastische wintersportweek moest worden is geëindigd in een groot tragedie,  model Lotte van der Zee (20) is gisteravond overleden zo melden haar ouders op haar instagram account. Twee weken geleden kreeg zij een hartstilstand, sindsdien lag zij in München in een kunstmatige coma.

Haar ouders melden onderstaande op haar instagram.

„Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken.”

Hartstilstand

Twee weken geleden waren zij op wintersport in Westendorf, op 21 februari trof het noodlot. Die dag voelde zij zich de hele dag al niet lekker, dit verergerde met een plotselinge hartstilstand tot gevolg. Nadat haar ouders haar hadden gereanimeerd werd zij eerst overgebracht naar het ziekenhuis in Rosenheim, om vervolgens een paar dagen later overgebracht te worden naar het universitaire ziekenhuis in München. In dit ziekenhuis is meer gespecialeerde neurologische kennis aanwezig.

Helaas heeft alles niet mogen baten, ondanks dat zij al die tijd in een kunstmatige coma werd gehouden ging het woensdag steeds slechter met haar. Haar moeder zegt hierover: “Haar organen begonnen het op te geven. We hebben haar moeten laten gaan. Het kon niet anders, Het was goed zo; ze heeft de afgelopen dagen veel moeten doorstaan.”

Het ergste wat je als ouder kan meemaken is het zien sterven van een van jouw kinderen.

 

Wij van FANtastischoostenrijk.nl wensen de ouders, familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

Bron

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht