Mölltaler Gletsjer gaat dit weekend open

Mölltaler Gletscher

© Mölltaler Gletscherbahnen

Mölltaler Gletsjer, ook de Mölltaler Gletsjer gaat dit weekend open, met dank aan de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen viel er 150 cm van het witte goud. Vanaf morgen begint ook hier het winterseizoen.

Het is alweer het zoveelste gebied wat met dank aan de hevige sneeuwval haar deuren vroeger opent, eerder kwam er al het goede nieuws vanuit het  SkiWeltSkicircusHochzeiger, Obertauern en op de Schmittenhöhe in Zell am See.

Vanaf 22 november 2019 kan men de eerste sporen op de gletsjer trekken, de onderstaande liften zullen dan opengaan.

Lift Openingstijden
Gletscher Express Vanaf 8:00 uur*
Eisseebahn Vanaf 8:00 uur*
Panoramabahn Vanaf 8:00 uur*
Klühspies Vanaf 8:00 uur*
Schlepplift Stübele Vanaf 8:00 uur*

Naast dit zullen de pistes 2, 3, 5, 7, 8, 9 en 10 open gaan.


Meer informatie

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...