Mölltaler Gletsjer inmiddels deels geopend

Mölltaler gletsjer
Mölltaler gletsjer vanaf de webcam 09-10-2019

Ook de Mölltaler Gletscher is inmiddels deels geopend, het gaat om een paar pistes. De opening was op 8 oktober 2019 stilletjes aangekondigd op facebook.

Niet het hele gebied is dus geopend, het gaat alleen nog om de onderstaande pistes en liften.

Lift Piste
Mölltaler Gletscher Express Piste 1 (rood)
Eissee Gondelbahn Piste 2 (blauw)
Gletscher Jet Piste 3 (blauw)

Rustig skigebied

De Mölltaler Gletsjer is een redelijk onbekend gebied mede omdat het niet in Tirol, Salzburgerland of Vorarlberg ligt, daarom is het hier zelden druk. Het is geen groot gebied met “maar” 17 km aan pistes. Beginners hebben hier toegang tot 5 km pistes. De overige aantal kilometers is rood (5 km) en zwart (7 km). De gletsjer is sneeuwzeker waarbij het “dal” op 2108 m ligt, en de top op 3122 meter.

Meer informatie in onderstaande kaart en via hier. De openingsdata van andere gebieden kun je vinden in ons overzicht.

Sneeuwhoogte

Op de gletsjer ligt inmiddels (09-10-2019) 40 centimeter sneeuw, hierdoor kunnen dus 3 pistes geopend worden. Hoeveel er bij komt is nog niet zeker, hou ons weerbericht hiervoor in de gaten.

Banner Bluetribe 1200x400

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht