Mölltaler Gletsjer op 10 mei 2024

Mölltaler Gletsjer 10 mei 2024

Mölltaler Gletsjer op 10 mei 2024

Mölltaler Gletsjer op 10 mei 2024

Voor ons is het winterseizoen al beëindigd, we kregen zomaar opeens wat foto’s binnen van Marcel die vandaag daar aan het skiën was.De pistes waren in de ochtend nog hard opgevroren en ontdooide in de loop van de dag. Er viel prima te skiën kregen wij door.

Voordat we de verschillende foto’s laten zien het volgende. Op de Mölltaler gletsjer wordt nog geskied net als op een aantal andere gletsjer. Eind april hebben we juist laten zien dat je op deze gletsjers nog FANtastisch kunt skiën.

Vaak is het zo dat dan ook de meeste sneeuw in meters gemeten wordt. Jaarlijks gaan wij sowieso altijd nog eind april skiën op verschillende gletsjers. Meestal is het zo dat we dan ook nog één van de beste dagen van het seizoen meemaken. Dit jaar was dat ook zo en dat gebeurde in het Pitztal. Op 28 april 2024 hadden we daar FANtastische pistes.

Maar nu weer even terug naar vandaag. Hieronder de foto’s van vandaag. Één meneer had het zo warm dat hij relaxt in een “strandstoel” is gaan liggen.

Mölltaler Gletsjer 10 mei 2024 Strandstoel

Mölltaler Gletsjer 10 mei Mölltaler Gletsjer 10 mei

Mölltaler Gletsjer 10 mei Proost2024

De dag zo afsluiten is toch top!

Mölltaler Gletsjer

De Mölltaler gletsjer is een gletsjerskigebied in Karinthië en de top ligt op zo’n 3.122 meter hoogte. Vanaf eind oktober tot mei kun je daar heerlijk skiën. De top van de Schareck is het hoogste punt van dit skigebied. Je hebt hier ook een FANtastisch uitzicht op de Hohe Sonnblick en de Großglockner.

Binnen de SuperSkiCard (skikaart is iedere winter tot en met 1 mei geldig) kun je ook op deze gletsjer terecht.

Pistekaart Mölltaler Gletsjer

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×