Molly Socks – why wear boring socks

Molly Socks

Molly Socks is in december 2017 begonnen met de online verkoop van haar ski- snowboardsokken. Eigenaresse Maartje Delfsma uit Hengelo zocht al een tijdje naar leuke sokken in dit segment. Ze waren alleen in basic kleuren verkrijgbaar. De oprichtster studeerde Technische Commerciële Textielkunde en werkte in het verleden o.a. bij een groot sportkledingbedrijf waar ze veel ervaring opdeed.  Voor haar eigen sokkenlijn heeft ze vrijwel alles in eigen hand ze ontwerpt de sokken en laat ze produceren bij een Belgische leverancier.

De naam Molly komt van haar vriend en hun dochters die dragen allemaal dezelfde achternaam Mol. Vandaar de naam Molly Socks. De sokken zijn niet alleen leuk qua design maar beschikken over hele fijne eigenschappen. Ze zijn gemaakt van Bamboe met Merino Wol. Ze zijn daarom duurzaam, superzacht, heerlijk warm en antibacterieel (zeg maar dag tegen stink sokken) Ze hebben een anatomische voet; links/recht en zijn natuurlijk naadloos. Ze geven extra ondersteuning bij de enkels en ze hebben een extra stretch gedeelte in de voetboog dit zorgt voor perfecte pasvorm. De compressie in het been van de sok zorgt voor perfecte ondersteuning tijdens jouw sportprestatie

Als je ook de show wil stelen tijdens de après-ski of gewoon heerlijke hippe sokken wilt, koop dan een paar Molly Socks! Daar krijg je geen spijt van!

Chillen in Molly-Socks

Molly Socks Banner wandelsokken

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...