Mooi Kaiserwetter loopt ten einde

Pitztal Hochzeiger sneeuwkanon

Mooi Kaiserwetter loopt ten einde

Het weerbeeld gaat wijzigen met meer wolken en het nodige aan neerslag. Toch blijft de sneeuwgrens laag.

Vandaag is een dag met een mix van zon en bewolking, lokaal kan de dag beginnen met mist. In het westen en noorden van het land kan uit de bewolking neerslag vallen, de sneeuwgrens ligt op maximaal 600 meter en lager.

Ten noorden van de Alpenhoofdkam waait er een matige tot krachtige wind uit het westen. Maximumtemperaturen liggen tussen de -1 tot 5 graden.

Morgen kan lokaal de dag beginnen met mist voor de rest wordt het een mix van zon en bewolking. Overdag is het overal droog en af ​​en toe zelfs overwegend zonnig. De wind waait zwak tot matig, in het noorden en oosten ook krachtig uit het westen. Maximumtemperaturen liggen tussen de -1 tot 5 graden.

Verdere trend

Woensdag beloofd een overwegend bewolkte dag te worden, maar de zon kan zich nog even laten zien. In het westen kan er het nodige aan neerslag gaan vallen, dit kan naast regen ook ijzel en sneeuw zijn. De wind komt uit het zuidwesten tot zuiden en is krachtig. Maximum ligt tussen de -1 en 7 graden.

Donderdag wordt het met maximaal 3 tot 9 graden iets warmer in het zuidoosten kan het zelfs 14 graden worden. Ondanks de uitgestrekte wolkenvelden kan ook de zon zich laten zien. Uit de wolken zal neerslag gaan vallen met boven de 1500 meter sneeuw.

Er waait een krachtige wind uit het zuiden later draaiend naar het westen tot noordwesten.

Vrijdag veel bewolking met in het zuidoosten sneeuwval. Elders zal de zon zich vaker laten zien. Het zal iets kouder worden met een maximum tussen de -5 en 5 graden. De wind is stevig tot krachtig uit het westen tot noordwesten.

Hoe het verder verloopt morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×