Mooi weekend maar met sneeuw

mooi weekend sneeuw

Ook het Skicircus kleurt wint, op 2 december begint daar hun winterseizoen.

Mooi weekend maar met sneeuw

De kou en sneeuwval komt net op tijd voordat de gebieden opengaan voor het nieuwe winterseizoen.

Vandaag begint de ochtend overwegend bewolkt waaruit neerslag kan vallen en lokaal is er mist. In Tirol, Vorarlberg en in het zuiden zal de zon snel te zien zijn. Rond de 1000 meter valt de neerslag als sneeuw.

In de middag zal in het westen de zon meer te zien zijn. De middagtemperaturen zullen stijgen naar 5 tot 10 graden met een harde wind waaiend uit het westen tot noordwesten.
mooi weekend sneeuw
Morgen zal de zon overheersen toch zijn er met name in de ochtend wolken- en mistvelden aanwezig. Met een zwakke wind uit het oosten stijgt de temperaturen aar 4 tot 9 graden.

Nieuwe week

Een nieuwe week brengt nieuwe sneeuwkansen. Maandag begint lokaal met mist met een zwakke wind uit het zuidoosten. In de loop van de ochtend kan er lokaal wat neerslag vallen. Maximum ligt tussen de 1 en 9 graden.

Dinsdag is weer een dag met veel bewolking en lokaal mist. In het westen kan er regen vallen en boven de 800 meter zal dit als sneeuw vallen. Maximum ligt nu tussen de -1 en 9 graden.

Woensdag veel bewolking en lokaal dichte mist. Sneeuw zal vooral in Karinthië en Stiermarken vallen met een sneeuwgrens tussen de 400 en 800 meter. Maximum zal tussen de 0 en 6 graden.

Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Van den Berg Sport skischoen op maat

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...