Mooie nazomers weer in de nieuwe week

De natuur is ook in de herfst prachtig.

Mooie nazomers weer in de nieuwe week

De goldener herbst is toch wel de mooiste tijd van de nazomer. De komende dagen wordt het genieten.

De bladeren die verkleuren en de natuur laat een andere kleurenpalet zien. Het is genieten met zoveel pracht wat de natuur ons biedt. Het genieten zal vandaag zeker kunnen want het wordt behoorlijk warm met een maximum tussen de 17 en 25 graden. De ochtend begint lokaal met mist of hoge mist maar al snel zal de zon te zien zijn.

Morgen begint weer met lokaal mist maar zal snel verdwijnen zodra de zon te zien is. Zodra de mist verdwenen is zal het een mooie en zonnige dag worden met een maximum tussen de 17 en 25 graden. Dinsdag zal een kopie worden van de maandag met weer lokaal mist in de ochtend maar uiteindelijk zal ook nu de zon overheersen. Maximum zal iets lager zijn namelijk tussen 16 en 23 graden.

Verdere trend

Woensdag is er meer bewolking die dik kan zijn waaruit neerslag kan vallen. Maar er is ook ruimte voor de zon. Hoogste temperaturen liggen nu tussen de 13 en 21 graden. Donderdag is het in het oosten fris geworden met een maximum van 15 graden terwijl in het westen 21 graden kan worden. Weer begint de dag lokaal met mist maar al snel breekt de zon door. Toch zal het niet droog blijven door de wolken die vanuit het westen het land binnen komen.

Hoe het verder zal verlopen, morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Banner Wens Chalets BV (900 x 600 px)

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...