Mooie plaatjes uit Oostenrijk

Kaprun Kitzsteinhorn

Mooie plaatjes uit Oostenrijk

Van Arjan Bos, die in Oostenrijk woont, kregen we vanuit verschillende plekken foto’s doorgezonden.

Kaprun

Eerst maar wat foto’s vanuit Kaprun, de foto’s zijn net na de sneeuwval van eind september ook zijn dit beelden dat de laatste dag de 3K K-onnection nog in bedrijf was (zomerbedrijf) Ook stonden de sneeuwkanonnen aan.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Ook werd er een bezoek gebracht aan Schladming.

Schladming herfst sneeuw

Schladming

Schladming

Als afsluiting herfstbeelden vanuit Hallstatt. Uniek, normaal wordt het overspoeld met Aziaten, maar er waren dit keer maar een aantal toeristen in het dorpje.

Hallstatt

Hallstatt

Hallstatt

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht