Mooie week voor de boeg met Kaiserwetter!

Zell am See Areithbahn II KaiserwetterKaiserwetter komende week?

Mooie week voor de boeg met Kaiserwetter!

Na een nacht dat het behoorlijk heeft gevroren gaan we een mooie week tegemoet.

Maandag: In Vorarlberg, in het Donaugebied en in het noorden van Burgenland schijnt de zon nog. Maar de zon zal snel verdwijnen. Er komen steeds meer wolken het land binnen. In en rond de Noordalpen kan het ook af en toe nog sneeuwen. In de loop van de middag komen er in Noord Tirol meer sneeuwbuien voor. De wind is matig te noemen. De temperaturen bereiken een maximum van min 5 tot plus 5 graden, op 2000 meter is het min 13 tot min 8 graden.

Dinsdag, Beduidend meer zon en iets milder

In het grootste deel van Oostenrijk schijnt de zon. In het begin kan het in sommige dalen mistig zijn en er zijn ook enkele wolken. Dichtere bewolking blijft het meest waarschijnlijk in Karinthië, Stiermarken en Burgenland. Vooral uit de regio St. Pölten tot aan het Innviertel waait er een stevige oostenwind. Na een ijzige start lopen de temperaturen op naar waarden die liggen tussen de 0 en 7 graden. Op een hoogte van 2000 meter wordt het ongeveer min 5 graden.

Woensdag wordt het zeer zonnig, wellicht in de ochtend nog wat mist maar het wordt een geweldige dag in de meeste skigebeiden. In delen van Burgenland, Stiermarken en Karinthië is er wat meer bewolking van waaruit soms een vlok of een druppel kan vallen. Er staat een zwakke wind uit noordoost tot oost maar is weer krachtig  in het westelijke Donaugebied. Maximale temperature liggen tussen de 2 tot 10 graden.

Donderdag en vrijdag zien we de zon ook  vaak. De temperaturen veranderen nauwelijks en lopen op naar 3 tot zo’n 10 graden. In het noorden vrij krachtige oostenwind.

Morgen weer meer weer.

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter as. woensdga gaan we daar ook een kijkje nemen.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...