Mooie winterse plaatjes na de sneeuwval

Zell am See

Zell am See Kaprun winters wit

Mooie winterse plaatjes na de sneeuwval

De voorspelling dat er sneeuw zou gaan vallen is echt uitgekomen. Als we het over de hoeveelheden hebben dan willen we dat graag van jullie horen in de reacties op facebook. Ben je dus in Oostenrijk laat dan maar horen hoeveel centimeter er gevallen is. Dit kan op ons kanaal van FANtastisch Oostenrijk maar ook in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Hieronder staan nu vele foto’s die vandaag zijn gemaakt. Herkennen jullie de skigebieden weer?

westendorf skiweide 26 november 2023

Westendorf de skiweide 26 november 2023


Brixen im Thale

Brixen im Thale


Hochoetz

Hochoetz


Hochzeiger

Hochzeiger


Kaprun

Kaprun

Kitzbühel Hahnenkamm

Tussen Resterhöhe en Jochberg

De weg tussen Pass Thurn/Resterhöhe en Jochberg


westendorf

Westendorf

Komende week gaat er vast meer sneeuw bijvallen. Hoeveel dat is? Raadplaag daarom ons dagelijkse Oostenrijkse weerbericht dat elke dag klaar staat 0m 8 uur in de ochtend.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×