Mooiste momenten Stubaier Gletsjer 2019/2020

Stubaier Gletsjer 3S Eisgratbahn

Mooiste momenten Stubaier Gletsjer 2019/2020

Dit jaar hebben we nog geen mooie momenten zelf kunnen maken op deze gletsjer. Maar toch willen we stilstaan bij de Stubaier Gletsjer en we hebben een geweldige video gespot op het youtube kanaal van Stubaier Glacier. Dit betreft een samenvatting van het vorige winterseizoen. Deze kunnen jullie hieronder ook bekijken.

Het afgelopen seizoen hadden we net als jullie een aantal bezoeken willen brengen aan het Stubaital, helaas is dat niet doorgegaan. Onze eigen “mooiste momenten” (bezoeken) aan de Stubaier Gletsjer kunnen jullie hieronder nog een keer bekijken.

Natuurlijk hopen we weer komend skiseizoen weer deze gletsjer te bezoeken en laten we ook hopen dat het dan weer een normaal seizoen gaat worden die pas gaat eindigen ver in april of mei.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht