Mooserboden Kaprun deel 1

Stuwmeer nummer 1 vanaf de top

Mooserboden Kaprun deel 1

Mooserboden stuwmeren Kaprun #1, in deze vlog neemt Gabi ons mee op het eerste deel van haar uitstapje naar de Mooserboden stuwmeren van Kaprun. Deze prachtige meren liggen verborgen, hoog achterin de Kapruner vallei. Voor een dagje uit kan je er komen met een leuke combinatie aan vervoersmiddelen, echter ging Gabi de uitdaging aan en ging te voet. Samen met haar maatje Cedric maakte ze deze pittige tour. Maar het uitzicht boven maakte de inspanningen meer dan de moeite waard.

Hike Kesselfall Mooserboden Kaprun Austria

In het verleden zijn wij ook nog op deze mooie locatie geweest en daar is een video van. Klik HIER toen wij de stuwmeren bezochten…wel per lift en bus. Is echt een plek die je ooit bezocht zou moeten hebben.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×