Mountainbiken op een E-bike FANtastisch

Gschwantler Intersport MountainbikeÉén van de dingen die ook op ons lijstje stond om te doen deze zomer was Mountainbiken op een E-Bike. Een E-Bike is absoluut kostbaar om zelf aan te schaffen dus zit er maar 1 ding op en dat is huren. Voor een paar tientjes heb je een geweldige dag. De batterijen tegenwoordig gaan de hele dag mee en je kunt er echt dan heel lang bergop mee rijden.

Bij de Intersport Gschwantler hebben we de E-Bike gehuurd om vanuit Brixen im Thale het gebied van SkiWelt in te gaan. Overigens zijn wij alleen in het gebied van Brixen im Thale en Söll wezen mountainbiken en dat was meer dan genoeg.

Maar het is absoluut prachtig om ook op deze manier door de bergen te fietsen. Prachtige natuur en je ziet natuurlijk wel veel meer dan dat je aan het wandelen bent. Mensen kijken wel wat vreemd op dat je bijna fluitend omhoog rijdt en dat je op je gemakje een andere mountainbiker, zonder batterij, zo makkelijk inhaalt.

Wij kunnen zeker een E-Bike aanbevelen. Het gaat toch om het plezier, de prachtige natuur, de mooie rit en die wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk ontspannend beleven. Wat vinden jullie van een E-Bike we zeggen er wel bij je kunt er pas over oordelen als je er op hebt gereden.

Gschwantler Prijslijst Mountainbike

Wil je een E-Bike huren in het Brixental dan is Intersport Gschwantler de zaak waar je verschillende modellen kunt huren. Voor groot en klein zijn er modellen beschikbaar.

 

MountainbikenMountainbiken

Mountainbiken

Lopen of toch een E-Bike…

Alpen Reizen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...