Mountainbiketocht Brixen im Thale, Scheffau en Ellmau

RTL Weer Brixen im thale 24 juni 2021

Mountainbiketocht Brixen im Thale, Scheffau en Ellmau

We hadden best uitgekeken naar de dag dat we weer op de mountainbike konden stappen en weer in de bergen rijden (24 juni 2021) met overal een prachtig uitzicht waar je maar kan kijken. die dag hebben wij gehad. Het weer speelde ook een zeer positieve rol. In de dalen was het rond de 25 graden en het was ook uitstekend weer om de bergen in te trekken. Veel wandelaars gezien maar zeker ook mountainbikers.

We hebben van deze dag ook weer een video gemaakt (zoals altijd) wat een heerlijke beelden. Geniet mee met de heerlijke beelden.

Ook waren we gestopt bij een terras en zoals op bijna ieder terras of restaurant wordt er meteen gevraagd naar een bewijs van vaccinatie, test of dat je genezen bent van Corona. Neem het de mensen niet kwalijk, dit zijn gewoon de richtlijnen. Als men dat niet zou doen dan staan er hoge boetes op voor de uitbater. Onze bewijzen werden meteen geaccepteerd. Dit is het enige dat je aan de pandemie doet denken. Voor de rest is het gewoon genieten. Op vakantie kun je zeker naar Oostenrijk. Ook volgen er nog versoepelingen per 1 juli 2021.

Maar even terug naar het mountainbiken. Heb je de kans om een mountainbike te huren (E-bike) doe dat vooral, je zult versteld staan hoe je de berg op kan komen en dat in een FANtastisch omgeving. Veel mooie foto’s gemaakt van deze dag en dat is niet ongemerkt gebleven. Hieronder nog een aantal maar eerst onze livevideo’s die jullie op facebook hadden kunnen zien.

Brantlalm See

Brantlalm See

Ellmau Wilderkaiser

Scheffau Wilderkaiser

Ellmau richting Scheffau

Brixental

Oostenrijk wandelpaden bewegwijzering

Op naar de volgende mountainbiketocht.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...