Mountainbiketrail geopend in Kitzbühel

Kitzbühel Maountainbiketrail

Mountainbiketrail geopend in Kitzbühel, afgelopen zaterdag 6 juli 2019 heeft Kitzbühel een splinternieuwe mountainbiketrail geopend. De blauwe Flow-trail start bij het Hahnenkamm restaurant op 1.655 meter hoogte en gaat via de afdaling Asten naar het dalstation waar je zo weer de Hahnenkammbahn kunt instappen voor nog een rondje. De lengte van het parcours is circa 8 kilometer en je daalt 900 hoogtemeters af.

We hebben begrepen dat de afdaling ook goed te doen is voor beginners maar zeker ook voor de gevorderde mountainbiker liggen er genoeg uitdagingen.

We zijn erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe trail vinden. Ben je in de buurt met mountainbike van de Hahnenkamm laat het even weten.

Overigens in het prachtige gebied van Kitzbühel liggen ook bij de buren mooie afdalingen. Dit kun je HIER nog eens nalezen.

Kitzbühel Mountainbiketrail

Natuurlijk konden niet ontbreken Signe Reisch (TVB Kitzbühel) en Dr Josef Burger (Bergbahn AG Kitzbühel – KitzSki)

Maar niet alleen kun je in de omgeving van Kitzbühel met de mountainbike onderweg zijn. Er is nog veel meer te beleven als het om fietsen gaat. Lees dit nog eens na op deze pagina van Kitzbühel.com.

Kitzbühel Mountainbiketrail

Kitzbühel Mountainbiketrail

Kitzbühel Mountainbiketrail

foto’s afkomstig van de facebookpagina van TVB Kitzbühel Tirol.

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar de eerste beelden van deze nieuwe trail. Wie gaat deze verzorgen? Je kunt met ons contact opnemen info@fantastischoostenrijk.nl

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht