Mountaincarten St Johann in Tirol VIDEO

Mountaincart St Johann in Tirol

Mountaincarten St Johann in Tirol VIDEO

Ieder jaar gaan we als het even kan naar St Johann in Tirol om met de Mountaincart van de baan “af te knallen” Maar we doen dat wel beheerst zodat we toch veilig in het dal aankomen.

Sinds je kunt Mountaincarten in St Johann in Tirol zijn we er jaarlijks bij. Alvorens we met de carts naar beneden rijden gaan we altijd nog even naar de top om op dat FANtastische terras te zitten met mooi uitzicht op de Kitzbüheler Horn

Harschbichl Kitzbüheler Horn St Johann in Tirol

Maar ook als je de andere kant op kijkt heb je schitterend uitzicht op de Wilderkaiser.

St Johann in Tirol uitzicht op de Wilderkaiser

Maar bgoed we kwamen natuurlijk om te Mountaincarten en dat kun je zien in onderstaande video!

Op Tiktok maakte we ook nog een korte video.

Ons ritje zit er weer op maar volgend zomerseizoen zullen we vast wel weer ergens een ritje in de Mountaincarts gaan maken.

Kitzbüheler Horn Harschbichlalm St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol Mountaincart

St Johann in Tirol Mountaincart

St Johann in Tirol Mountaincart

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×