Na sneeuwval, hoe ziet het er uit op de Gletsjers?

Kaprun 9 sept 2019

Na sneeuwval hoe ziet het er uit op de Gletsjers? Gisteren hebben jullie kunnen meekijken naar de live blog die weerman Jeroen voor ons heeft bij gehouden. Maar ook is er nog een compilatie gemaakt van mooie sneeuwfoto’s.

Vanochtend werd al snel duidelijk dat er maar liefst een halve meter sneeuw was gevallen op de Stubaier Gletsjer. Het wachten was natuurlijk op mooie beelden na deze sneeuwval. Die hebben we vanavond maar even opgezocht voor jullie en aan elkaar gezet. We zijn langs gegaan in de volgende gebieden: Kaprun, Sölden, Pitztaler Gletsjer, Stubaier Gletsjer. Bekijk deze sneeuw beelden maar eens goed….. en morgen komen we met nieuws welke gletsjer as. vrijdag gaat openen.

Als je goed hebt gekeken kon je ook zomaar lichtjes zien op de gletsjer van Kaprun. Daar staan de sneeuwkanonnen al in stelling. Ook is het zaak om al wat sneeuw te gaan maken. Deze gletsjer wil altijd openen rond 1 oktober of dat gaat lukken dat gaan we zien.

Kaprun 9 sep 2019

Op de Pitztaler gletsjer op de top zag het er vanavond zo uit en het vroor er maar liefst 7 graden….

Pitztale 9 sep 2019

Maar dit blijft niet zo allemaal. De nazomer gaat een aanval doen en dat is wellicht ook wel beter ook. Zeker nu er nog een aantal weekenden de Almabtrieb op de agenda staat. Gisteren was er nog eentje in de sneeuw.

Hoe het weer er echt uitgaat zien de komende dagen. Morgenochtend om 8:00 uur in de morgen staat er weer een weerbericht voor Oostenrijk klaar.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld…

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Ski Outlet Logo

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...