Na sneeuwval keert de zon weer terug

Sneeuwval

Stubaier Gletsjer vanuit het dal gezien

Na sneeuwval keert de zon weer terug. Koning Winter kan maar geen afscheid nemen van het mooie Oostenrijk en komt nog een keer langs.

Na een mooi Paas weekend doet het weer een stapje terug vandaag. Het zal een grijze dag worden met het nodige aan neerslag dat tussen de 600 en 1000 meter als sneeuw zal gaan vallen. Alleen in het uiterste westen zal het langer droog blijven en kan de zon zich laten zien. Met een zwakke tot matige en in de bergen stevige wind uit het westen tot noordwesten zullen ook de temperaturen een stapje terug doen. Maximum temperaturen liggen tussen de 18 graden in het uiterste westen en 4 graden afhankelijk van de zon en neerslag.
Sneeuwval
Morgen gaan we al weer richting het weekend en de invloed van de lage druk neemt af. De zon zal zich vaker laten zien en een regenbui is zeldzaam. De wind komt uit het noorden tot oosten en is zwak tot matig. Maximum ligt tussen de 10 en 19 graden.

Verdere trend

Donderdag is het overwegend zonnig en dankzij een wind vanuit het oosten zullen de temperaturen stijgen naar 13 tot 17 graden. Vrijdag zal de zon minder te zien zijn en zal er uit de bewolking neerslag gaan vallen. Met een matige tot stevige oosten tot zuiden wind stijgt de temperatuur naar 13 tot zelfs 20 graden

Zaterdag is een dag waar zon en wolken zich afwisselen. In het noorden kan er een enkele bui gaan vallen voor de rest zal het overwegend droog blijven. Maximum ligt tussen de 15 en 20 graden. Zondag zal het zoals het er nu uit ziet net als zaterdag gaan verlopen.

Meer hierover morgen.

De groeten,

Reserveweerman Michel

sneeuwval Chaletnl-banner-900x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×