Na warme periode weer wat sneeuw op de gletsjer

Hintertux 9 juli 2022

Na warme periode weer wat sneeuw op de gletsjer

Vanochtend werden we verrast door onze weerman die een uitstapje heeft gemaakt naar de Hintertux. Daar was toch weer sprake van een laagje verse sneeuw. De afgelopen weken is het best wel wat warm geweest, zo warm dat de gletsjers daar echt onder te lijden hebben gehad.

We waren dan ook benieuwd hoe de staat is van de gletsjers en hebben er een aantal even vastgelegd op video. Vandaar dat er weer een video klaar staat waar je de diverse bekende gletsjers weer voorbij ziet komen.

Mocht je op een gletsjer zijn, waar dan ook deel je foto’s en of video in de reacties op facebook.

Hieronder nog de video een paar foto’s van vandaag (9 juli 2022)

 

Hintertux 9 juli 2022

Hintertux 9 juli 2022

Hintertux 9 juli 2022

Of er weer een warme periode aan zit te komen? Check daarvoor het dagelijkse weerbericht dat elke dag om 8 uur voor jullie klaar staat.

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×