Na wisselvallig weekend keert de zomer terug

Na wisselvallend weekend keert de zomer terug

Schwarze Schneid Sölden 23-09-2023

Na wisselvallig weekend keert de zomer terug

De komende dagen keert de zomer terug, niet alleen qua weertype maar ook de temperaturen zullen stijgen.

Vandaag begint de dag met neerslag in het noordelijk deel van de Alpen, boven de 1800 tot 2200 meter zal dit vallen als sneeuw. Rond Salzburg en richting het oosten zal men ook te maken krijgen met neerslag. Terwijl in het uiterste westen en het zuiden de zon te zien is, heeft het noorden en oosten te maken met dichte bewolking. Pas in de middag zal het hier opklaren.

De wind is krachtig in het oosten en waait wat minder in het westen. De maximumtemperatuur ligt tussen de 16 en 21 graden.

Morgen begint de dag  lokaal met mist dat snel zal verdwijnen zodra de zon erbij komt. In het oosten zal het af en toe zonnig zijn afgewisseld met enkele grote mist- en wolkenvelden. Er waait een matige wind uit het noorden tot oosten.

Het zal iets warmer worden dan een dag eerder, maximum zal uitkomen tussen de 19 en 25 graden.

Na wisselvallend weekend keert de zomer terugVerdere trend

Dinsdag zal de zon zich veelvuldig laten zien toch wordt het geen onbewolkte dag. De dag begint lokaal met mist of hoge mist. Richting het zuidoosten zal er in de loop van de middag meer bewolking ontstaan maar het zal droog blijven.

Het zal weer iets warmer worden met een maximum tussen de 21 en 26 graden. Dit alles met een zwakke wind uit het oosten tot zuidoosten.

Woensdag zal weer een mooie maar ook warme dag worden met veel zon en enkele wolkenvelden. De wind is zwak en komt uit het zuidoosten. De maximum temperatuur ligt tussen de 20 en 28 graden.

Donderdag wordt weer een mooie en warme dag met in de ochtend lokaal mist. Het zal geen onbewolkte dag worden maar de zon zal wel de overhand hebben. Maximum ligt weer tussen de 20 en 28 graden met weinig wind.

Hoe het verder verloopt morgen meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...