Na zonneschijn komt regen in Oostenrijk

Söll Hoch Söll Wilderkaiser

Blijft het warm en mooi weer of…

Na zonneschijn komt regen. In grote delen van het land is het genieten met veel zon maar hoe lang zal dit zo blijven.

Vandaag wordt het een mix van zon, bewolking waaruit met name tussen Vorarlberg en het westen van Obersteiermark het nodige aan neerslag uit kan gaan vallen. Het oosten en noorden hebben meer geluk hier zal de zon overheersen. Dit alles met een lichte tot matige wind uit het noorden tot oosten.

Het maximum ligt vandaag tussen de 13 en 20 graden, daar waar de zon het meest schijnt zullen de temperaturen het hoogst zijn.

Morgen wordt het iets warmer met een maximum tussen de 15 en 23 graden. De dag begint met lokaal mist en wolkenvelden. Uit de bewolking zal met name in het westen lokaal neerslag gaan vallen. Elders zal de zon meer de overhand hebben met name in het oosten.

De wind waait zwak tot matig en zal uit het oosten tot zuidoosten komen.

Verdere trend

Woensdag vanuit het westen meer regen en overal bewolkt. Sneeuwgrens daalt naar 1500 tot 2000 meter. Het zal minder warm worden met maximum  temperaturen tussen de 9 en 18 graden. Donderdag is het weer bewolkt met het nodige aan neerslag de sneeuwgrens daalt tot onder de 1800 meter met een maximum tussen de 9 en 17 graden.

Vrijdag nog meer regen met een maximum tussen de 10 en 18 graden.

Hoe alles richting en na het weekend eruit gaat zien. Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Interhome Banner 1250x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×