Naar Oostenrijk, hoe zit het aan de grenzen? 22 juni 2021

Autobahn Duitsland

Naar Oostenrijk, hoe zit het aan de grenzen? 22 juni 2021

Eindelijk zijn we weer naar Oostenrijk gegaan. Na dik 8 maanden niet in Oostenrijk te zijn geweest konden we eindelijk weer terug. Dan had al veel eerder kunnen zijn ivm zweiwohnsitz maar je wil toch wel compleet daar zijn en dat betekent bv in de winter dat de bergrestaurants etc. open zouden zijn. Dat kon helaas niet dus hebben we het winterseizoen maar in de ijskast gezet en op naar een volgend winterseizoen. Daar hebben we alle vertrouwen in.

Maar nu er versoepelingen zijn doorgevoerd in Oostenrijk, er geen sprake meer is van Quarantaine kun je er dus heen reizen. Wel dien je je te houden aan de 3G’s. Dat betekent nog steeds dat je aan één van de 3G’s dient te voldoen.

  • Getest
  • Gevaccineerd
  • Genezen

Kun je aan één van deze voorwaarden voldoen dan kun je weer vrij bewegen. Dat even kort hoe het nu is. Ook waren we erg benieuwd hoe het bij de twee grenzen zou zijn. Dat hebben we op video vastgelegd. Bekijk het hieronder!

Onderweg rijden we altijd langs de Allianz Arena en we waren benieuwd of deze arena wat leuke kleurtjes zou gaan opleveren. Kleuren die in Hongarije uit de mode zijn!!! We zijn live op facebook gegaan en dat kun je hieronder nog even bekijken.

Op de rijksweg A3 zijn er zoals altijd in de zomer veel baustelles. We reden nu doordeweeks maar komt het zomerseizoen opgang dan heb je absoluut een aantal flessenhalzen waar het verkeer gaat vast lopen. We proberen tegen die tijd nog een update te maken waar je de baustelles tegen gaat komen.

De komende dagen zijn we in Oostenrijk. Wat we gaan doen? Eerst wat klusjes aan ons onderkomen maar zeker trekken we de bergen in op de Mountainbike. We zullen jullie op de hoogte houden.

Nog weten wat de versoepelingen zijn per 1 juli 2021, klik HIER! Ook is er een app beschikbaar waar je vanaf donderdag een QR code kunt downloaden, dit zou dan meteen je coronapas zijn. Meer hierover dat lees je HIER!

Autobahn Baustelle

Autobahn regenboog

Afslag Kufstein Inntal Innsbruck

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...