Natuur ontploft in Oostenrijk

Brixental Natuur ontploft

Natuur ontploft in Oostenrijk

Gisteren kregen we foto’s binnen die voor ons zelf niet heel verrassend zijn. Als het voorjaar is en de warmte komt er ook goed in dan “ontploft” de natuur.

Het lijkt net of er bosbranden zijn maar niets is minder waar. De dennenbomen die zorgen voor heel veel dennenstof. Zodra er maar een windje staat zie je het van de dennenbomen af spatten. Het is een mooi gezicht maar voor de hooikoortspatienten is het waarschijnlijk geen goede uitvinding.

Gelukkig is het maar een korte periode.

Brixental Natuur ontploft

Het laatste weerbericht kun je altijd HIER nog even lezen. Heerlijk dat we weer richting de zomer gaan.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht