Natuurgeweld, veel regen in het Brixental VIDEO’s

Hopfgarten E-Werken Waterval

Natuurgeweld, veel regen in het Brixental VIDEO’s

Vandaag was het een mindere dag in de noordalpen van Oostenrijk en wellicht ook nog wel andere regio’s. Bij ons zelf in het Brixental was er weinig aan de hand maar dat betekent niet dat het in de hele regio goed was.

Op een half uur rijden stond de binnenstad Kufstein onder water. In de nacht zijn er zelfs vele hulpdiensten geweest. Maar nog dichterbij in Kelchsau daar was zelfs een totale weg weggespoeld. dit heeft er toe geleid dat het dorp van de buitenwereld was afgesloten.

Gisteravond rond middernacht waren we zelf nog gaan kijken bij de Brixenbach en daar zijn we zelf ook nog gaan kijken. Hoe de situatie er vandaag uit zou zien.

Vervolgens zijn we doorgereden naar Kirchberg in Tirol. door dit prachtige dorp komt ook een Bach en we waren benieuwd hoe de situatie daar was.

De laatste live uitzending op facebook die hebben gemaakt bij Hopfgarten, vlak voor het klimmetje dat je zo n 200 hoger brengt richting Westendorf. Wat een natuurgeweld daar. Kijk zelf maar eens.

RTL Weer Hopfgarten E-Werken Waterval

Bovenstaande foto is in Hopfgarten overigens. Maar wat een kracht van het water kwamen we daar tegen.

Er waren ook plekken waar we geen internet hadden. Bijvoorbeeld hogerop bij de Brixenbach maar ook waren we nog langs gegaan bij de camping in Itter. Daar was een deel geëvacueerd in de nacht. Hoe zou het daar zijn? Dat zie je in de onderstaande video.

Maar ook waren eens live via Instagram. Ook op dit social media kanaal zijn we vertegenwoordigd. volg je ons nog niet dan is dit de kans om dat zeker te doen.

Brixenbach Terrassen Veilige afvoer van water

Itter hoogwater

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht