Nazomer draait nog op volle toeren

Grünsee

Nazomer draait nog op volle toeren het wordt een mix van veel zon maar ook neerslag is mogelijk. Koud zal het niet worden maar lekker nazomer zeker.

Na een grotendeels heldere nacht begint vandaag de dag met enkele mistbanken maar ook zal de zon overal gaan schijnen. In de loop van de ochtend kunnen er lokaal onweersbuien in diverse delen van het land vallen. Toch wordt het niet koud met middagtemperaturen tot zelfs 31 graden in het oosten, op 2000 meter wordt het maximaal 15 graden.

Morgen wordt het een stukje koeler en onstabiel, er zullen meer wolken voorbij drijven waaruit regen- en onweersbuien kunnen vallen, sommigen kunnen echter zwaar zijn. De buien zullen richting de avond afnemen. Ondanks de regen zal het niet koud worden, met een maximum van 19 tot 26 graden is het nog steeds lekker. Op 2000 meter blijft het steken tussen de 9 en 13 graden.

nazomer

Vrijdag is het overwegend droog met meer zon, de dag begint met wat mist maar de kans op een bui is klein. Toch wordt het frisser met maximum temperaturen tussen de 15 en 25 graden, het warmst zal het in het westen worden.

Het weekend

Het weekend brengt zon met een matige wind uit het oosten met 15 tot 26 graden als maximum, op zondag zullen er meer wolken te zien zijn met kans op regen, maximum ligt dan tussen 17 in het oosten tot 27 graden in het westen.

Morgenochtend meer over het weer.

De groeten, reserveweerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht