Nazomers weekend in november

Nazomers weekend in november, we kunnen er niet omheen. De komende tijd is het uitgesproken zacht en mild in Oostenrijk. Dit weekend lijkt het zelfs wel een beetje nazomer in Oostenrijk.


De stroming is alles behalve winters. Vandaag komt er een föhn te staan, maar zijn er nog wel veel wolkenvelden in Oostenrijk. Restanten van een storing liggen over Oostenrijk en zorgen vooral aan de zuidkant voor meer bewolking en een lokaal spatje. Aan de noordkant blaast de föhn nog enkele opklaringen in het wolkendek. Daarbij temperaturen die in de dalen in de dubbele cijfers uitkomen.


Morgen is er aan de noordkant meer ruimte voor de zon. Samen met de fohn wordt het hier 14 tot 17 graden. Kortom nazomer dit weekend.


Zondag wordt het zelfs kaiserwetter met ronduit zonnig weer. Maar doordat de föhn iets zwakker is komt de middagtemperatuur iets minder hoog uit.

Na het weekend verandert er voorlopig nog weinig. Wel komen nieuwe storingen dichter op Oostenrijk te liggen. Hierdoor trekken er geregeld meer wolkenvelden over.

Jeroen Elferink

Ons weerstation in Brixen im Thale (800m) live!

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht