Nederlander (29) crasht met de Mountaincart in St Johann

Mountaincart St Johann in Tirol Harschbichl

Nederlander (29) crasht met de Mountaincart in St Johann in Tirol

Op deze plek komen wij ook wel eens en we zeggen zeker niet dat het een gevaarlijke baan is. Om risico’s zoveel mogelijk te vermijden heb je remmen en dat doen wij dan wel heel veel op deze afdaling.

De Nederlander ging rond kwart over 4 naar beneden met zijn mountaincart. Bij het afdalen met de mountaincart vanaf het middenstation van de “Harschbichllift” verloor de Nederlander de macht over het stuur en botste tegen een houten vangrail.

Bij een bocht naar links ging de bestuurder over de rechter rand van de weg en botste tegen een houten vangrail. De Nederlander is zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in St Johann. Hij raakte ernstig gewond.

Wij wensen hem sterkte bij het herstel.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Mountaincart St Johann in Tirol Harschbichl

Ook willen we jullie onze video’s nog even laten zien hoe het bij de Harschbichl is en we hebben vorig jaar nog via de helmcamera het hele parcours op video gezet.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht